Andreas Viestad mottar Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris

Andreas Viestad mottar Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris
Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris tildeles personer som gj?r en s?rlig stor innsats for ? formidle norsk mat og matkultur med vekt p? tradisjon. Andreas Viestad mottar ?rets pris under fagseminaret Kokebokens dag p? Domkirkeodden torsdag 5. juni. Viestad mottar prisen sammen med Brynhild Lervang.
Matkulturprisen ble opprettet av Faglig matr?d i 1994. Den best?r av et diplom og et reisestipend p? 30 000 kroner.
Andreas Viestad (1973) er mange?rig matjournalist i Magasinet, og en internasjonalt kjent matformidler med en rekke prisbel?nte kokeb?ker. Han er dessuten kjent fra TV-programmet En bit av Norge. De siste ?rene har han jobbet mye med barn og mat, og har opprettet Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo, der han er faglig ansvarlig. Senteret driver oppl?ring om mat og matlaging gjennom skole, barnehage, fritidskurs og gjennom nasjonal kunnskapsspredning.

Ole Christian Tilset (telefon 952 05 421) og juryleder Tove Diesen (telefon 917 54 106)
er tilgjengelig for mer informasjon om prisutdelingen

Authors
Top