Nyheter

Maria Haukaas Mittet signerer med Sony Music, klar med nordnorsk visealbum i h?st!

Maria Haukaas Mittet er igjen klar for ? trollbinde det norske folk, denne gang med nordnorske viser som ligger Marias hjerte n?rt.
?Jeg har bodd i eksil for lenge, det var p? tide ? komme heim uten ? m?tte igjennom prosessen med ? fysisk flytte. Dette er min hyllest til nordnorsk visekunst og en m?te ? komme i kontakt med r?ttene mine? – MHM
Medvirkende p? albumet er blant annet Terje Nilsen som bidrar p? en duett med Maria p? ?Jorda?.
?Jorda er en l?t som jeg fant i min leiting etter nordnorske skatter. I teksten kommer bl.a annet den friske ?rligheten og den politiske nordlendingen fram. -noe som er lett ? polere vekk n?r man gj?r bydame ut av seg.?- MHM
Det er det denne plata ogs? handler om – hvem Maria hadde v?rt om hun hadde blitt ?der oppe?, det ? h?re hjemme flere steder. Ha hele livet sitt p? en plass, men kjenne dragning til sitt opprinnelsessted. Om respekten og kj?rligheten til Nordnorge; Naturen, klimaet, folket og livsstilen.
P? albumet h?rer vi Marias tolkninger av viser fra flere av de mest sentrale nordnorske l?tskriverne de siste ti?r kledd i vakre arrangement og smakfull instrumentering.
?Albumet ble til ved at jeg mimret b?de for meg selv, med familie og venner og funnet viser som jeg husker fra barndommen. Jeg har ogs? brukt utallige timer p? ? lytte meg igjennom Nordnorske plater for ? finne de l?tene som fanget meg mest.? – MHM
Denne s?ken og gjennomlyttingen har inspirert Maria til ? ta pennen fatt selv og har skrevet to nye viser som blir ? finne p? albumet, spilt inn og produsert i Oslo av Whiteroom.
?Sony Music er stolte av ? samarbeide med Maria Haukaas Mittet p? dette prosjektet. Vi mener hun representerer noe av det ypperste innen norsk visesang i dag og ble trollbundet ved f?rste lytt. Dette er musikalsk tradisjon vidrerf?rt med kunnskap, hjerte og kj?rlighet? – Oddgeir Kristensen, produktsjef, Sony Music Norway
Pressekontakt Nina Hafredal, Sony Music Norway. [email protected]
Bookingkontakt Ryan Lydlow, Sony Music Norway. [email protected]
Management HiHat v Toril Posner. [email protected]

Similar Posts