Nyheter

Ti kniver fra Gabrielle

Etter stor suksess med bangeren 5 fine fr?kner, er Gabrielle klar til ? ta ned tempoet med sin nye singel Ti kniver. L?ten er b?de produsert og gjestet av Thomas Eriksen, og slippes fredag 19. september.
Gabrielle Leithaug om Ti kniver:
Denne l?ten er kanskje den mest personlige l?ten jeg har tatt med i studio til Thomas. Vi var ferdig med den lenge f?r jeg gjorde 5 fine fr?kner med Joakim Hauk?s, men f?lte vi ville holde den n?rme oss litt lenger og heller slippe den n?r h?sten kom snikende.
Noe av det viktigste for meg som artist er ? reise gjennom livet sammen med lytterne mine. Og akkurat n? f?ler jeg at vi har kommet til en tid der folk kjenner mer p? sine melankolske sider, og ikke minst tanker rundt kj?rligheten. Ti kniver er en l?t om ? oppleve en total u-sving i livet. Du tror du ser alt klart helt til du sitter i ett hav av f?lelser som flyter sammen til en forvirrende masse, uten evne til ? kontrollere det. Den er basert p? egne opplevelser og samtaler jeg har hatt med fortvilte venner. Det var ogs? utrolig befriende ? ha Thomas sin vokal med p? l?ten da dette er en tekst som absolutt ikke bare ang?r oss kvinner.
S? til sist : Folk har kanskje f?tt inntrykk av at jeg var p? vei inn i en bekymringsl?s clubsone med 5 fine fr?kner, og det var jeg absolutt, men glem ikke at jeg er fremdeles Gabrielle med hjertet i h?nden.
Gabrielle har siden gjenombruddet med den utrolig fengende l?ten Ring meg i 2011 etablert seg som en av landets st?rste artister, b?de p? og utenfor scenen. I l?pet av disse ?rene har hun blitt tre ganger Spellemannsnominert, oppn?dd platinastatus for Ring meg, Bordet og n? senest for 5 fine fr?kner. Gabrielle har utviklet seg til ? bli en imponerende sterk , r?, og uredd live-artist, noe hun har bevist til det fulle gjennom sommerens mange konserter. P3 skrev blant annet om opptreden p? Slottsfjell i 2014: Gabrielle ?penbarer seg som en av landets r?este popartister.
www.universalmusic.no
http://www.gabrielleleithaug.com/
https://www.facebook.com/hondergabrielle?fref=ts

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy